Vår story

Foto: Krister Hansson, år: 2015


Har du en bra affärsidé och tankar kring hur du vill spegla ditt företag men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga eller du har kanske redan en hemsida och behöver en design som speglar din verksamhet?

– WEB DESIGN by M hjälper dig från start!

Anledningen till varför jag grundade WEB DESIGN by M är eftersom jag tycker att få företag hjälper med allt från start och då menar jag inte att enbart designa en snygg hemsida utan vad din design bör spegla för att stämma överens med din verksamhet. Vilka färger, former eller bilder bör du använda dig av på din hemsida för att förknippas med rätt sak? Har du en logga som tydligt speglar ditt företag och verksamhet? Anpassad funktionalitet? Vad behöver du som ska starta eget och vart ska du börja? Alla termer så som webbhotell, server, databas.. ja du känner kanske igen det? Inga problem! Vi hjälper och stöttar dig från start!

Jag har en IT-bakgrund och har studerat systemvetenskap vid Lunds Universitet och jobbat 3 år som webbutvecklare på Visma Spcs AB med fokus på user experience (UX) och bland annat hållit presentationer om hur man skapar användarvänliga hemsidor bland annat på en stor konferens i Berlin, drivit diverse IT-projekt och är grundare för bolaget Baby Kit by M AB. Mitt största intresse är design, marknadsföring, sociala medier, branding med fokus på webb. Alla typer av frågor som dyker upp – Vi hjälper dig!

Det är många steg du ska igenom när du startat ett företag och det viktigaste av allt är hur du presenterar ditt företag. Varför ska kunderna välja ditt företag och köpa produkter eller tjänster från just dig? Känner kunderna sig trygga på din hemsida? Du har en chans på dig att göra ett första intryck så se till att få den bästa hjälpen du kan få med att presentera ditt företag på bästa sätt! Har du en hemsida som inte är användarvänlig finns det risk för att dina kunder inte vill handla på din sida fastän du kanske erbjuder en tjänst eller produkt som kunden är ute efter.

Ta ditt första steg till en bättre hemsida och kontakta oss på WEB DESIGN by M redan idag!

Varma hälsningar,
Marika Rosenhall
VD & Grundare
WEB Design by M